30/5/11

Tot el soroll del món de Vicenç Llorca

Aquest dimarts tindrá lloc la presentació de TOT EL SOROLL DEL MÓN a la Casa del Llibre (Passeig de Gràcia, 62) de Barcelona, a les 19,30h.

L'acte serà presentat per Flavia Company i Àlex Susanna, juntament amb l'escriptor VICENÇ LLORCA.

"Quan menys t’ho esperes, l’amor et dóna una segona oportunitat"
En Francesc creu que no podrà viure de nou una atracció amorosa com la que va sentir per la seva difunta dona. Però en un viatge de plaer a la República Dominicana, coneix la Marta, una turista barcelonina com ell a qui el marit va deixar per una altra dona. De manera inesperada, les seves afinitats els desperten sentiments amagats.
Tots dos emprenen un recorregut per l’illa que inclou el país veí, Haití, on tenen com a guia una voluntària catalana d’una organització no governamental, la Núria, que també suscita l’interès d’en Francesc. Immersos de ple en un canvi personal, tots tres es veuen abocats a afrontar les seves pors i els seus desitjos, un repte que de sobte accentuen els embats de l’huracà Melinda.
En el seu esperat debut en la novel·la, Vicenç Llorca planteja si és possible que ressorgeixi l’amor en persones marcades per una relació sentimental anterior. El resultat és una història atractiva i suggeridora.