11/2/10

Dijous a la Vila de Gràcia

Sí, avui és dijous gras. És un bon dia per parlar de la Vila de Gràcia.

En el carrer Ros de Olano, número 11, de Gràcia trobem la botiga PLAY ATTITUDE.

El projecte Play Attitude té un punt en comú: voler arrancar un somriure mitjançant les seves samarretes. Las campanyes de l’equip Play Creatividad reivindiquen un disseny positiu, un comerç just, el cotó orgànic i el recolzament a una ONG (Adda, Coordinadora Gai-Lesbiana, Fundación Adsis, Fundación Vicente Ferrer, Intermón Oxfarm, Payasos sin fronteras, Progat, SOS Galgos, Veterinarios sin fronteras i Educación sin fronteras).

Durant el mes de febrer ens proposen un pack amb les samarretes més apassionades de Play Attitude:Hazme el humor y Corazón”.

El llibre Els colors oblidats, vinculat al projecte Play Attitude, s’ha convertit en un èxit gràcies al 5.000 exemplars venuts.

El llibre ha sorgit de la imaginació i la ploma de Silvia González Guirado i de la fantasia i els llapis de David Garcia Forés, Desireé Arancibia i Marta Garcia. Amb els pinzells de Claudia Blin com a col·laboració especial i el recolzament de l’equip Play Creatividad.

2 comentaris:

Silvia ha dit...

Gràcies Laura per l'entrada dedicada a Play Attitude, la botiga i el llibre. Ens alegrem molt que t'hagi agradat el projecte!! Novament gràcies per ajudar-nos a difondre els colors.
Una abraçada

Laura Dalmau ha dit...

A vosaltres Sílvia!