30/7/11

V Aplec de Bouetes

Aquest dissabte comença a Deltebre el V Aplec de Bouetes, una festa de poesia. Avui s'inaugurarà amb la presentació de l'últim llibre de La cantàrida, col·lecció de poesia jove de Documenta Balear, Un gorrió a la farina del forner de Leroy Cardwell, pseudònim d'un escriptor anglès que s'està a Mallorca.


Divendres hi haurà un concert-lectura de Serge Minnen; Carles Andreu, cantador i poeta de la Franja, cantarà i recitarà la seva autobiografia; finalment, hi actuarà Pep Gimeno 'Botifarra'. L'endemà, dissabte, es presentarà el llibre 'Eixida al sostre' d'Ester Xargay; 'Garfio de doma', amb Sebastià Jovani i Víctor Nubla, i es commemoraran els vint anys del llibre col·lectiu de poesia: 'L'illa dels bous', amb Albert Aragonès, Andreu Subirats, Josep Ramon Roig i Cristian Porres.

L'Aplec, que forma part del festival estiuenc Bouesia 2009, es clausurarà dissabte amb 'Bouetes a la paella': un recital d'una quarantena de poetes. Entre aquests, hi ha Enric Casasses, Carles Hac Mor, Pau Castanyer, Blanca Llum Vidal, Josep Pedrals i Jaume Pons Alorda.