12/4/11

Poesia VisualAquesta obra és un joc conceptual que reflecteix la necessitat de l'home de mesurar i controlar l'entorn, però que acaba sent com un vestigi d'algun ritus pagà. A més es tracta de 2 quadrats, coincidents amb dues lletres que no es poden fer servir en aquest número, cosa que amplia les seves lectures.


Sergi Quiñonero (Barcelona, 1968), poeta visual, performer i editor. Es pot seguir la seva trajectòria i obra a internet i a catàlegs, així com a diverses antologies i revistes especialitzades de poesia visual (Carpetas el Paraíso, Metamorfosis, 7 formes, Franticham's Assembling Box -Irlanda- o Poisson Soluble).

Ha publicat una desena de llibres, entre ells: Recerca 1968. La Puça del Petroli, Pont del Petroli, 2009; Inicios/Indicios. 1996-2000. Pliegos de la Visión no. 22-Babilonia, Navarrés, València 2008. Fa exposicions individuals (la darrera, Sota les Muntanyes. Sala Àmbits, Centre Cultural. Cambrils, Tarragona. 12 gener-5 febrer 2011) i col·lectives. Se'l pot veure sobre els escenaris recitant i executant accions poètiques. Ofereix també de forma habitual, a escoles d'art i universitats, xerrades i conferències sobre el seu treball.

2 comentaris:

Albert Lázaro-Tinaut ha dit...

Havia vist coses d'aquest poeta, però no sabia qui era. Gràcies per presentar-lo, Laura!

Laura Dalmau ha dit...

Albert per a mi també ha estat un desconegut fins ara. De ben segur que seguirem la seva poesia visual