5/11/09

Dijous a la Vila de Gràcia

El Programa d’Actuació del Districte (PAD) de Gràcia 2008-2011 ens explica les intervencions, les actuacions i els serveis que s’impulsen i es duen a terme en el barri de Gràcia.
En el segon eix de la PAD de Gràcia, dins de les mesures d’Espai Públic, s’anomena “millorar l’espai públic a partir d’actuacions de manteniment urbanístic i de neteja”.

Si el Govern del districte de Gràcia aposta “per la millora de la qualitat de vida i el treball conjunt per un districte equilibrat en els seus usos”, m’agradaria saber si la neteja del barri es pot definir com UN REPTE DE LA CONVIVÈNCIA AMB ELS ESPAIS PER A ÚS DELS NENS.
Els parcs que comporten el Barri de Gràcia no necessiten prioritzar el disseny, ni promoure el debat d’integració, ni el foment dels valors de la convivència als casals d’estiu del barri, ni iniciar cap estadística d’ús cívic.

El que es necessita és aquest punt del PAD: Neteja i actuacions de civisme (Observatori de Convivència. El que necessitem és que s’apliquin mesures per a la intensificació de la neteja dels parcs i carrers, mesures de reducció de l’impacte de la contaminació acústica al costat dels parcs del Barri de Gràcia i la convivència dels camins escolars.

3 comentaris:

Carles ha dit...

I perquè no els hi ho preguntes? Jo quan vull una resposta de l'adminsitració els hi escric una instància, a vegades triguen més a vegades triguen menos, però gairebé sempre acabo obtenint resposta!

Laura Dalmau ha dit...

Potser sí que tens raó Carles... I potser fins i tot em donen una resposta assenyada.

Laura Dalmau ha dit...

Potser sí que tens raó Carles... I potser fins i tot em donen una resposta assenyada.