14/3/07

La vigília del plaer


Com les manifestacions, que reconstrueix el passat fent-lo viure en el present, poden exercir una influència estimuladora sobre el meu intel·lecte?

L’art d’expressió, on l’ànima respecta al cos, dóna vida a la sensibilitat mitjançant les paraules, sense lleis mètriques, als detalls, a la música, sota una bellesa de contingut sensual, d'aquell mirall que reflecteix situacions subtils.

Erotitzada, suscitada per un impuls sexual, les meves paraules s’han confabulat fent-se versos plens de força, motivant la meva conducta, satisfent els meus plaers més instintius, més recòndits, ple d'espurnes de desig.

Això és el que ha estat aquest Concurs de Poesia Eròtica, fent reviure el meu record en un present immediat, voluptós, delerós. Tot un plaer per a tu, per a mi.

2 comentaris:

tonibanez ha dit...

Eros governa. Eros seductor. Som recipients, receptors, calze de carn ple de mots. Eros omnipotent, veritable, adorable déu. Eros i foc.

OhCapità ha dit...

Mmm, ... satisfer els seus plaers més instintius, ..., espurnes de desig, ... mmm, ... el record d'instants; algun fugaç, i altres no tant.

Si us he de ser sincer jo he recuperat les ganes per compartir instants. He quedat meravellat per molts dels poemes publicats, ... mmm, i com no dir que els seus són en una gran part de bellesa eròtica portada amb delicadesa, amb molta elegància i molta força.

Mmm, ... ha estat molt més que un plaer, ... i abans que vós m'ho recordi, ... sí ho sé, tinc un deute amb vós. Tant bon s'acabi la setmana podré oferir-li allò promès.

Un bes suau i dolç, com agraiment de totes les estones passades llegint-vos,

OhCapità.