28/5/10

Neix una nova editorial en català


Fil d’Aram dóna les seves passes com a editorial independent que aspira a publicar modestament, però amb determini, títols selectes, amb propostes que volen ser una aportació pròpia al panorama del sector. El nou segell, que publica només en català i vol tenir presència en el conjunt dels territoris de parla catalana, preveu la publicació d’entre dos i quatre obres anualment, que comercialitzarà i distribuirà l’empresa Comercial Llibres. Com a declaració d’intencions, els fundadors i directors de Fil d’Aram, Xavier Blanch i Laura Espot, considerem la possibilitat de publicar obres inscrites en qualsevol gènere literari “sempre i quan siguin de qualitat i ens agradin”. “Publicarem pocs títols, però molt triats” afegeixen.


L'acte inaugural el proper 27 de maig a la llibreria PROA ESPAIS (Rosselló 212) a les 7 de la tarda, amb la presentació dels dos primers llibres, escrits per Teresa Duran i Lola Casas.

2 comentaris:

Albert Lázaro-Tinaut ha dit...

Cal dir que estem d'enhorabona! Cada bona notícia com aquesta és un pas (potser petit, però important) per a la difusió de les idees i de la literatura. Per molts anys a Fil d'Aram!

Laura Dalmau ha dit...

Sí, sempre són bones notícies Albert!