19/6/08

Cinc xifres

Impressiona sobrepassar les cinc xifres, i des de la sinceritat us dic GRÀCIES per compartir aquest blog d’entrades i sortides poètiques, i altres pensaments del primer vent del dia.

I gràcies als agraïments, als premis blogaires, als blogs solidaris i friccions poètiques , als llibres compartits , als poemes propis escrits a la xarxa, a les recomenacions compartides , als amics arbres , a la bellesa de la poesia traduïda al català , al repte estètic i poètic col·lectiu (Erotisme som tu i jo), a Relats en Català ...

per compartir entre tots resines literàries a la Catosfera.


... aquesta xarxa cibernètica que ens fa gaudir de la poesia, de la bona poesia, i sense renunciar a poetitzar l’erotisme que palpa els mots de la gelosia sobre la nuesa, de la virginitat amb el cos obscè i de la follia dissolta en suor de contenció gramàtica.


I més gràcies a diferents poetes que m’han aconsellat en esquerdes poètiques que van començar a esdevenir en petits premis literaris.


Potser per totes aquestes gràcies el blog es diu És l’hora d’hissar els somnis, amb la temporalitat de sal.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a tu, per ser-hi i compartir-ho

Anònim ha dit...

Som molts, Laura, els que hem d'estar-te agraïts pel plaer gairebé quotidià que ens proporciones amb els posts del teu blog, i que ens hi hem enganxat com a un vici (un vici sa i recomfortant que subverteix el sentit pejoratiu d'aquest mot). Que tinguis tants lectors no és un luxe, significa alguna cosa més que has aconseguit amb la teva sensibilitat i la teva simpatia, amb la teva complicitat en fer-nos l'ullet... Enhorabona per haver arribat a les cinc xifres!

Toni Ros ha dit...

Felicitats per aquestes xifres! Escrivim per ser llegits. Tota la xarxa que creem està feta de mots i d'emocions molt personals. No t'aturis mai. Versos plaents com carícies inoblidables.

Laura Dalmau ha dit...

ann rizzm,
Gràcies i benvingut de les terres valencianes! T’he vingut a visitar a Anotacions Rizomàtiques... i veig que compartim espai en "La Catosfera Literària".

Laura Dalmau ha dit...

Gràcies Albert per les teves paraules i aquest vici reconfortant!
;O)

Laura Dalmau ha dit...

Gràcies Toni!
I no, no m’aturo. Sóc de mena tossuda... I encantada de compartir una pàgina rere La Catosfera Literària. Ens veiem al FNAC Triangle el proper dimarts 8 de juliol.

Anònim ha dit...

M'afegeixo a les felicitacions i als agraïments.

Valèria

Anònim ha dit...

Enhorabona Laura per tots els premis assolits i pels reconeixements així com aquesta gran comunitat blocaire que et segueix diàriament. Ja tens una lectora més afegida.

Jesús M. Tibau ha dit...

Felicitats i endavant, que això només és el principi

Laura Dalmau ha dit...

Valèria,
Gràcies per les felicitacions!
Una abraçada,

Laura Dalmau ha dit...

Violant,
Benvinguda entre somnis poètics...
i gràcies.

Laura Dalmau ha dit...

jesús m.,
Em quedo amb les teves paraules “... que això només és el principi” i mil gràcies.
;O)